e
Banner

Etiketler: gümrük bakanı



Gümrük kapılarında yap-işlet-devret modeli



Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Esendere, Kapıköy, Dilucu ve Çıldır-Aktaş gümrük kapıları ile Halkalı Gümrüğü'nün yenilenmesi ve modernizasyonunun, bütçeden hiç bir kaynak aktarılmadan, yap-işlet-devret modeliyle yapılacağını bildirdi.

 




Bakan Yazıcı, odasına konulan yatağı kaldırttı


Yayın: 19-11-2012
Kategori: Gümrük

Gümrük Bakanlığı'nın bölge binası yeniden tefriş edildi ve Bakan için de oda yapıldı. Odaya yatak da konulunca Bakan Yazıcı çok kızdı ve yatağı kaldırdı.





Ekonominin merkezi yine Asya olacak



'İpek Yolu' konulu uluslararası bir forumun açılışında konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, 'Gelecekte ekonominin merkezi yine Asya olacak' dedi





Gümrüklerde kolay ve güvenli ticaret yeniden şekillendi!



Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Personel Kıyafeti tanıtımında konuşan Yazıcı, ''Gümrük personelimizin kıyafetinde yaptığımız yenilik, gümrüklerde değişimin simgesel parçası'' dedi.





Yazıcı: 'Geri adım atmak ileriye gitmek değil'


Yayın: 06-12-2012
Kategori: Ekonomi Gündemi

Bakan Yazıcı, bankaların faiz dışı gelirlerine ilişkin, ''31 kalemin tamamen kalkacağı yönünde bir beklenti oluşuyor, bu yanlış. Burada kriterlerimizi ortaya koyuyoruz'' dedi.





Kaçak akaryakıta sıkı tedbirler geliyor!



Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Bakanlar Kurulu'na özellikle kaçakçılıkla ve kaçakçılığın akaryakıt kısmıyla alakalı bir tasarı sunduklarını belirterek, ''Bakanlar Kurulu da 'olur' verdi, imzaya açıldı'' dedi.





Gümrük ve Ticaret Bakanı: İhracat ve transit beyannamelerini birleştiriyoruz


Yayın: 05-03-2017
Kategori: Ekonomi Gündemi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci UND Genel Kurulu'na katılarak sektöre önemli müjdeler verdi. Tüfenkci yaptığı konuşmada, “Sadece gümrüklerde yaptığımız hızlandırıcı işlemlerin yanında iç gümrüklerde yapacağımız iyileştirmelerle ihracatçılarımız maliyetlerini düşürmeye çalışıyoruz” dedi ve müjdelerini sıraladı:
zirve_banner